ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια στον Νικόλα Φαραντούρη για την εκλογή του ως Ευρωβουλευτή & στους υπόλοιπους εκλεγέντες

spot_img

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ  ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ.

Εκ μέρους των Mελών και των Φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Εκλογική Περιφέρεια Κεφαλονιάς το Συντονιστικό και τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς-Ιθάκης εκφράζουμε τα θερμότατα και εγκάρδια συγχαρητήριά μας προς τον σύντροφο και φίλο Νικόλα Φαραντούρη για την εκλογή του ως Ευρωβουλευτή με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και του ευχόμαστε μια παραγωγική και δημιουργική θητεία, με ισχυρό προσωπικό αποτύπωμα και πολλά οφέλη για τη κοινωνία.

Θερμά συγχαρητήρια στους συντρόφους μας Κώστα Αρβανίτη, Νίκο Παππά, Έλενα Κουντουρά για την εκλογή τους, την Σοφία Μπεκατώρου για την αναπληρωματική θέση, αλλά και τη Τζένη Αρσένη, τη Μέλπω Λεκατσά και τον Χαράλαμπο Αραβαντικό-Σιμωνέτο που πέρασαν στην εικοσάδα φέρνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τονώνοντας ιδιαίτερα το ηθικό μας!

Ένα μεγάλο μπράβο κι ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους υποψηφίους μας, που για πρώτη φορά διαλέξαμε εμείς οι ίδιοι και πιστεύουμε πως έκαναν τη διαφορά στο πολιτικό προεκλογικό τοπίο με την προσωπικότητα, τις γνώσεις και το ήθος τους.  

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Οι αγώνες μας συνεχίζονται, οι διεκδικήσεις μας ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ για όλους θα είναι καθημερινές, στα πολιτικά όργανα και στο πεδίο.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img