Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: ”Καλύτερη ζωή, Τώρα!”

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16.05.2024

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμα εκλογική μάχη για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όπως σε κάθε αναμέτρηση, έτσι και σε αυτή, αναμετρώνται δύο κόσμοι αντίθετοι μεταξύ τους.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Από τη μία οι άνθρωποι που εμπνέονται, καθοδηγούνται και δημιουργούν μέσα από τις πάγιες αξίες της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Από την άλλη πλευρά εκείνοι οι λίγοι που με τους παλικαρισμούς τους κάνουν τη χώρα μας να έρπεται πίσω από τις εξελίξεις στα Βαλκάνια αντί να πρωτοστατούν σε αυτές, εκείνοι που με τη ρητορική τους και την αποδοχή της ατζέντας της άκρας δεξιάς ανάβουν το φυτίλι του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας, εκείνοι των οποίων η πολιτική τους οδηγεί σε τέλμα και αδιέξοδο μία κοινωνία ολόκληρη. Είναι αυτοί που στοιχίζονται σήμερα πίσω από τα προτάγματα της πιο συντηρητικής εκδοχής του φιλελευθερισμού, του καθεστώτος Μητσοτάκη και των ακολούθων του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθύνεται στους πρώτους. Σε όλους εσάς που με εργαλεία τη γνώση, την καινοτομία, την επιστήμη, το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια, πασχίζετε καθημερινά να δημιουργήσετε την Ελλάδα της νέας εποχής μέσα σε μία Ευρώπη πράσινη, κοινωνική, δημιουργική.

Αυτό ακριβώς είναι το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Ελλάδα και Ευρώπη.

Η μετουσίωση των δικών σας αγωνιών και προσπαθειών σε αξιοπρεπή Παιδεία, Υγεία και Εργασία. Επαναλαμβάνουμε τη λέξη “αξιοπρέπεια” γιατί είναι η λέξη που χάσαμε τα τελευταία χρόνια.

Πρωταγωνιστούμε στην προσπάθεια για μια Ελλάδα που οι πολίτες θα έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και τις ίσες ευκαιρίες. Νιώθουμε περήφανοι γιατί έχουμε το πρόγραμμα και το έμψυχο δυναμικό που θα χτίσει μια χώρα με προοπτική και όχι κατακτητή των κορυφών της διαφθοράς, της ακρίβειας, των παράνομων παρακολουθήσεων, της καταστολής και της αλαζονείας.

Από τις λέξεις, όμως, μέχρι την υλοποίησή τους, υπάρχει ένα αναγκαίο βήμα.

Η ψήφος σας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η αποχή να γίνει συμμετοχή – η παραίτηση να γίνει ελπίδα.

Έτσι αλλάζει το αύριο.

Καλύτερη ζωή, ΤΩΡΑ!

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img