Ο Ν. Φαραντούρης στον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1: Καθυστερημένες, προσχηματικές & προεκλογικές οι εξαγγελίες Μητσοτάκη (εικόνες – βίντεο)

spot_img

Ο Φαραντούρης στο Γιώργο Παπαδάκη ΑΝΤ1: 

Καθυστερημένες, προσχηματικές και προεκλογικές οι εξαγγελίες Μητσοτάκη

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νικόλα Φαραντούρης μιλώντας σήμερα το πρωί απ’ την Κεφαλονιά στον Γιώργο Παπαδάκη τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη.

Για την οικονομία: 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Καθυστερημένες, προσχηματικές και προεκλογικές και οι τελευταίες εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη. Αυτό που λείπει είναι η δικαιοσύνη παντού, την οποία ζητάμε όχι προεκλογικά ή συνθηματολογικά αλλά ουσιαστικά: στην κοινωνία, την οικονομία, την εργασία, τη φορολογία. Παντού. 

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες: 

Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει μια καταπληκτική ευκαιρία για τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης. Διαφωνώ με τη δαιμονοποίηση των κυβερνήσεων συνεργασίας από τον κ. Μητσοτάκη, όταν, μάλιστα, αυτό είναι το επιτυχημένο ευρωπαϊκό παράδειγμα. Είμαι αντίθετος στη μονοκρατορία του ενός κόμματος και την αλαζονεία της εξουσίας, όπ ς τα είδαμε με τα ανηψούδια και τους συγγενείς στο Μέγαρο Μαξίμου να παρακολουθούν το μισό υπουργικό συμβούλιο, τους Αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων και τη μισή Ελλάδα. Απαιτούνται συνεργασίες και συναινέσεις με όμορους χώρους και προγραμματικές συγκλίσεις για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της χώρας αλλά και της Κεφαλονιάς και Ιθάκης. 

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img