Νικόλας Φαραντούρης: “Ευημερία για ΟΛΟΥΣ, όχι για μερικούς” (βίντεο)

spot_img

Αγαπημένοι/-ες μου συμπατριώτες & συμπατριώτισσες,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στις τελευταίες εκλογές και τα θερμά σας λόγια αγάπης και στήριξης όλο αυτό το διάστημα. Όπου κι αν ανήκει ο καθένας κι η καθεμιά, όσες επιφυλάξεις ή αντιρρήσεις ή πολιτικές διαφορές κι αν έχετε, σας καλώ να μας στηρίξετε και στις 25 Ιούνη με την εμποστοσύνη και τη ψήφο σας.

Τόσο για τήν Κεφαλονιά & Ιθάκη, όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα, το ερώτημα είναι εάν θέλουμε ευημερία και ανάπτηξη για μερικούς ή για ΟΛΟΥΣ. Το δικό μας μήνυμα ήταν πάντα συμπεριληπτικό. Έχουμε αποδείξει υπό τις χειρότερες συνθήκες ότι μπορούμε να κρατήσουμε την κοινωνία και την οικονομία μας όρθια. Σήμερα προέχει ΟΛΟΙ να μπορούν να ευημερούν χωρίς ελεημοσύνες και προεκλογικές υποσχέσεις. Με αξιοπρεπές δημόσιο σύστημα υγείας, με σύγχρονα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια, με χαμηλές τιμές ρεύματος, με κράτος δικαίου, με προστασία της μικροϊδιοκτησίας, της εργασίας, της μητρότητας. 

Ευημερία και ανάπτυξη για ΟΛΟΥΣ, όχι για μερικούς! Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα της Κυριακής απ’ την Κεφαλονιά & Ιθάκη.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Νικόλας Φαραντούρης

Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς & ΙΘάκης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img