Η πολιτική εκδήλωση των υποψήφιων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Λειβαθώ Κεφαλονιάς (εικόνες)

spot_img

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΘΩ

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν χθες πολιτική ομιλία στα μέλη και  τους φίλους του Κινήματός μας στη Λειβαθώ.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις μας για το ιδιωτικό χρέος, τη κοινωνική κατοικία, το ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης. Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα, όπως η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής, η υποστελέχωση του Νοσοκομείου, η ανάγκη τακτικής παρουσίας αγροτικού ιατρού σε όλη τη περιφέρεια, η προστασία της μικροϊδιοκτησίας μετά τη κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης, ο καθορισμός των χρήσεων στις ζώνες NATURA δίχως ουσιαστική διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Οι συμπολίτες μας επιζητούν τη Κοινωνία στο Προσκήνιο και επιθυμούν ένα Κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, στο οποίο θα επικρατεί η αξιοκρατία και η διαφάνεια. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκφράζει την ανανέωση, τη σοβαρότητα, το ήθος, την επιστροφή της λογικής και της ειλικρίνειας στην πολιτική!

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 

Αργοστόλι, 4.5.2023

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img