Η εκδήλωση των υποψήφιων Βουλευτών Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΠΑΣΟΚ για τους ετεροδημότες στην Αθήνα (εικόνες)

spot_img

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Electra Metropolis στην Αθήνα, οι Υποψήφιοι Βουλευτές Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός, Σταύρος Τουλάτος, μαζί με τους Παύλο Γερουλάνο (Α’ Αθηνών) Ανδρέα Βαγγελάτο (Β.Τ. Αθηνών), Μάρα Κουκουδάκη 

(Α’ Πειραιώς), συνομίλησαν με τους ετεροδημότες των νησιών μας. 

Παρόντες επίσης, ο Βασίλης Κατσαφάδος (Α’ Πειραιώς), η Ρωξάνη Μπέη (Α’ Αθηνών), ο Θοδωρής Λώλος, ο Χρήστος Δημτσιούδης (μέλη Κ.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ.), ο Παντελής Αμούργης (Πρόεδρος Δ.Σ. Σάμης), ο Βαγγέλη Σπάθης, η Μαριολένη Νεοφύτου (διατελέσαντες Πρόεδροι της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά), ο Χαράλαμπος Αναλυτής, ο Σπύρος Διονυσάτος (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών), ο Ηλίας Γαλιατσάτος (Πρόεδρος Συλλόγου απανταχού Καμιναράδων), η Μάρα Λύσσαρη (Πρόεδρος Συλλόγου Επτανησίων, Τα Ιόνια) αλλά και αναρίθμητοι φίλοι και σύντροφοι από κάθε γωνιά της Αθήνας και του Πειραιά.   

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Το ζεστό χειροκρότημα μετά το πέρας των ομιλιών αποδεικνύει τη πίστη στο Ψηφοδέλτιο του Νομού, το οποίο χαρακτηρίζει η Ενότητα & η Ανανέωση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Κεφαλονιά & στην Ιθάκη, που πραγματοποιεί πολιτικές εκδηλώσεις με το σύνολο των Υποψηφίων του, οι οποίοι έχουν ευρεία αποδοχή στη τοπική κοινωνία και συσπειρώνουν τη βάση της Παράταξης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, η προάσπιση των αδυνάμων με την επαναφορά του κοινωνικού κράτους, η δημιουργία πλαισίου για τη κοινωνική κατοικία, η ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. με την ανάγκη στελέχωσης των Νοσοκομείων & λειτουργίας της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, η προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών, η αναγκαιότητα έργων υποδομής στα νησιά μας, μετά τις φυσικές καταστροφές των προηγούμενων ετών.

Τα ΠΑ.ΣΟ.Κ., συνεχίζει στο δρόμο της σοβαρότητας, της αξιοπρέπειας, της στελεχιακής ανανέωσης, των πολιτικών θέσεων και της ειλικρίνειας, συσπειρώνοντας ξανά τη Κοινωνία για τη Νέα Αλλαγή που απαιτεί ο τόπος μας!

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής

Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αργοστόλι, 19.3.2023

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img