Μετά την επέκταση του Εθνικού χώρου της Ελλάδας θα έρθει και η μεγάλη οικονομική ανάπτυξη μας!

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη τόλμησε με τη σημερινή ψήφιση στη Βουλή να κάνει πράξη αυτό που δεν τόλμησε καμιά άλλη κυβέρνηση στην πρόσφατη ιστορία μας παρά τους κατά καιρούς λεονταρισμούς. Να διπλασιάσει την αιγιαλίτιδα ζώνη στα Ιόνια Νησιά μας και τη θαλάσσια περιοχή του Ιουνίου Πελάγους ως το Ακρωτήρι Ταίναρο στην Πελοπόννησο στα 12 ναυτικά μίλια!

Η Ελλάδα έτσι, με το κλείσιμο των κόλπων, αυξάνεται σε έκταση κατά 13.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα! 
Η ιστορική αυτή απόφαση αποτελεί τη πρώτη επέκταση του Εθνικού μας χώρου από το μακρινό 1947 και γίνεται με την αναγκαία εθνική συνεννόηση όλων των Ελληνικών κομμάτων, πλην του ΚΚΕ που ψηφίζει “παρών.”

Δεν είναι τυχαίο κατά την άποψη μου ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πέρνει την παραπάνω Εθνικά υπερήφανη, καλά προετοιμασμένη και ιστορικά θριαμβευτική απόφαση μετά από μακροχρόνιες μεθοδικές διπλωματικές και στρατιωτικές ενέργειες και συμμαχίες φέτος, το 2021, που αποτελεί επίσης το ορόσημο έτος των 200 χρόνων από τη κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης κατά της Τουρκίας. Μια νέα Τουρκία η οποία ακόμα και σήμερα στον 21ο αιώνα είναι δυστυχώς ο μεγαλύτερος δυνητικά εχθρός της Ελλάδας. 

Όμως, τα καλά νέα για ‘μάς δεν θα σταματήσουν με τη σημερινή σχεδόν ομόφωνη ονομαστική ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων να μεγαλώσει η Ελλάδα μας. Θα συνεχιστούν με την επιτυχημένη πανανθρώπινη και Ελληνική κινητοποίηση για τον ασφαλές εμβολιασμό του κόσμου κατά του Κορονοϊού και με την πολυπόθητη οικονομική, τουριστική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη μας που διακόπηκε τόσο άδικα το μαύρο στις αναμνήσεις μας έτος 2020 λόγω της απρόβλεπτης παγκόσμιας πανδημίας. 

Όπως προβλέπεται και από την διεθνούς εμβέλειας Αμερικανική επενδυτική τράπεζα JP Morgan η ανάπτυξη της Ελλάδας το 2021 θα είναι περίπου +5% (από ύφεση -9% το 2020!) 

Όποτε, όπως σας έχω γράψει ξανά, χρειαζόμαστε υπομονή και με την προβλεπόμενη έλλειψη άλλης υγειονομικής, πολιτικής ή οικονομικής κρίσης στον ορατό μακροχρόνιο ορίζοντα όλα “τα καλύτερα έρχονται!”
Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται