Ε.Α.Σ.: Σχετικά με τις δηλώσεις για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Ε.Α.Σ. : Σχετικά με τις Δηλώσεις για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις

     Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι (τηλ. 26710-22927) επαληθεύει τον πρωτοπόρο ρόλο του και στην καθοδήγηση του κατά κύριο επάγγελμα αλλά και του ερασιτέχνη ντόπιου Ελαιοπαραγωγού, Αμπελουργού, Αιγοτρόφου, Προβατοτρόφου, Βοοτρόφου, Κηπευτικοπαραγωγού, Δενδροκαλλιεργητή και Μελισσοκόμου Παραγωγού στη σύνταξη και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Επιδοτήσεων –  Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης & Ελέγχου (Ε.Α.Ε. – Ο.Σ.Δ.Ε. 2023) διασφαλίζοντας την Αγροτική του Επιδότηση καθώς από την πρώτη στιγμή η συγκέντρωση αιτήσεων είναι μεγάλη και σταθερά αυξανόμενη.

    Σύμφωνα  με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Οργανισμός Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέχρι και την Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023, πρέπει να έχει γίνει η υποβολή της Ε.Α.Ε. – Ο.Σ.Δ.Ε. 2023.

    Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τις περιπτώσεις ανωτέρας βίας η υποβολή της αίτησης μετά την εν λόγω καταληκτική ημερομηνία συνεπάγεται μείωση των ποσών κατά 1% και 3%, ανά εργάσιμη ημέρα, εάν η αίτηση είχε υποβληθεί εμπρόθεσμα και σε σχέση με τα δικαιώματα ενίσχυσης που χορηγούνται/ή αυξάνουν την αξία τους το 2023 στον δικαιούχο αντίστοιχα. Οι ανωτέρω ποινές δεν επιφέρουν καμία μείωση στον αριθμό των δικαιωμάτων ενίσχυσης που κατέχει ο Παραγωγός, παρά μόνο στα δικαιούμενα ποσά. Στη περίπτωση δε υποβολής της αίτησης μετά την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, τότε αυτή θεωρείται απαράδεκτη.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

     O E.A.Σ. (Αγροτική Ένωση) συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και όχι να αντιγράφει είναι συμπαραστάτης του ντόπιου Παραγωγού διεκδικώντας δυναμικά ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για την ευημερία των Νησιών μας.

     Από  Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img