Ε.Α.Σ.: Πιστώθηκε η συνδεδεμένη επιδότηση βόειου κρέατος

spot_img

Ε.Α.Σ. : Πιστώθηκε η συνδεδεμένη επιδότηση Βόειου Κρέατος

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι  πραγματοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα από τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  (Υ.Α.Α.Τ.)  η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ντόπιων Βοοτρόφων της συνδεδεμένης ενίσχυσης Βοείου έτους 2022.

      Αναλυτικότερα, μετά την ολοκλήρωση των διασταυρωτικών ελέγχων από το Υ.Α.Α.Τ. καταβλήθηκε η συνδεδεμένη επιδότηση, με τιμή ενίσχυσης 114€ ανά επιλέξιμο θηλυκό ζώο.

     Από την 1η αυτή πληρωμή έχει εξαιρεθεί ένας αριθμός ζώων, για τον οποίο κατά την λήψη των στοιχείων τους από την Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων (Κ.Β.Δ.), υπήρξαν αναντιστοιχίες στις καταχωρίσεις ενωτίων σε σχέση με την χρονική περίοδο παραμονής τους στην εκμετάλλευση. Για τα ζώα αυτά ενώ είχαν περιληφθεί αρχικά στον υπολογισμό της τιμής ενίσχυσης, δεν καταβλήθηκε η ενίσχυση και θα ακολουθήσει συμπληρωματική πληρωμή από το Υ.Α.Α.Τ. σε όλους τους δικαιούχους μετά τους ελέγχους και τον επαναπροσδιορισμό εκ νέου του τελικού αριθμού επιλέξιμων ζώων.

Από  Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται