Ε.Α.Σ.: Δωρεάν αιτήσεις για Επιδότηση ζωοτροφών στους ντόπιους Αιγοπροβατοτρόφους

spot_img

Ε.Α.Σ.: Δωρεάν αιτήσεις για Επιδότηση ζωοτροφών στους ντόπιους Αιγοπροβατοτρόφους

    Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αίτησης για την έκτακτη Επιδότηση ζωοτροφών.

    Αναλυτικότερα, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση πρόκειται να χορηγηθεί έκτακτη ενίσχυση σε κατά κύριο επάγγελμα Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιους Κτηνοτρόφους για την οικονομική ενδυνάμωση της Κτηνοτροφικής παραγωγής στον Νησιωτικό χώρο, σύμφωνα με τους κανόνες των κρατικών ενισχύσεων, για την αντιστάθμιση μέρους της διαπιστωμένης αύξησης του κόστους της προμήθειας ζωοτροφών από τις διεθνείς δυσμενείς εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία.

    Για την έκτακτη Επιδότηση ζωοτροφών, τα χρήματα προκύπτουν βάσει του αριθμού Αιγοπροβάτων που αναφέρονται από τους ντόπιους Κτηνοτρόφους, στο ατομικό τους μητρώο εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων, στον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την 31.12.2021.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

    Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιοι Κτηνοτρόφοι των κλάδων Αιγοτροφίας – Προβατοτροφίας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2021 στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων του Υ.Α.Α.Τ., πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στήριξης – πληρωμής στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

    Το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων του Ε.Α.Σ. (Αγροτικής Ένωσης) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι,  παρέχει Δ Ω Ρ Ε Α Ν στους ντόπιους Παραγωγούς οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και κάθε τεχνική υποστήριξη στην υποβολή της αίτησης στήριξης – πληρωμής της έκτακτης Επιδότησης ζωοτροφών.

                   Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img