Ε.Α.Σ.: Αγροτικές ενισχύσεις 1,9 δισ. ευρώ το 2023

spot_img

Ε.Α.Σ. :  Αγροτικές ενισχύσεις 1,9 δισ. ευρώ το 2023

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι με την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των Αποφάσεων που εξειδικεύουν το εφαρμοστικό πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου της  Κοινής Αγροτικής  Πολιτικής (Κ.Α.Π.) κατά το ξεκίνημά της, μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία που ολοκλήρωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ορίζεται ο βασικός κορμός του πλαισίου εφαρμογής του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για  την στήριξη και την ανάπτυξη του Πρωτογενή  τομέα βάση του οποίου θα αξιοποιηθεί το συνολικό ποσό των 19,3 δις ευρώ που θα αντλήσει η Ελλάδα από την Κ.Α.Π. της περιόδου 2023 – 2027.

     Συγκεκριμένα με τις παραπάνω Αποφάσεις που αφορούν τον Πυλώνα Ι (Άμεσες Ενισχύσεις) της Κ.Α.Π. καθορίστηκε το πλαίσιο των χρημάτων 1,9 δις ευρώ ανά έτος που θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη και εκσυγχρονισμό της Αγροτικής μας παραγωγής. Παράλληλα, διαμορφώνεται και το κατάλληλο κανονιστικό πλαίσιο.

     Υπενθυμίζεται πως οι Αποφάσεις αυτές φέρνουν την Ελλάδα ανάμεσα στις πρώτες πέντε χώρες από τα 27 κράτη –μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα έχουν θεσμοθετήσει το πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργήσει το σύστημα πληρωμών τουςγια ένα σύγχρονο, καινοτόμο και ανταγωνιστικό Πρωτογενή τομέα που οι Παραγωγοί μας έχουν ανάγκη.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

                   Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img