Ε.Α.Σ.: 2η πληρωμή για ζωοτροφές σε Κτηνοτρόφους

spot_img

Ε.Α.Σ. : 2η πληρωμή για ζωοτροφές σε Κτηνοτρόφους

       Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) πραγματοποιήθηκε χθες,  Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, η δεύτερη πληρωμή δικαιούχων Κτηνοτρόφων στο Μέτρο 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρώσικης εισβολής στην Ουκρανία» συνολικού ύψους 1.223.565,50€ .

       Επιπροσθέτως, ολοκληρώθηκε από το Υ.Α.Α.Τ. και η εξέταση των υποβληθέντων ενστάσεων των απορριπτόμενων Κτηνοτρόφων με την έκδοση σχετικής τροποποιητικής  απόφασης ένταξης ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η πληρωμή των δικαιούχων με αύξηση του ορίου πιστώσεων του συγκεκριμένου Μέτρου.  

       Σημειώνεται ότι, ξεχωριστά εξετάζονται από το Υ.Α.Α.Τ. οι περιπτώσεις έκτακτης επιδότησης ζωοτροφών εκείνων των Κτηνοτρόφων που ως νεοεισερχόμενοι εισήλθαν στο επάγγελμα το 2022.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

       Τέλος, με την τροποποιητική απόφαση ένταξης πράξεων στο Μέτρο 22, η συνολική δημόσια δαπάνη των εντασσόμενων πράξεων ανέρχεται σε 94.215.903,00€  από 89.000.000€ που ήταν αρχικά.

                      Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται