Σπ. Καγκάδης: Η αρχή του τέλους για τις οικονομικές επιπτώσεις του Κορονοϊού στην Ελλάδα

spot_img

Η αρχή του τέλους για τις οικονομικές επιπτώσεις του Κορονοϊού στην Ελλάδα! 

Όπως σας είχα προβλέψει πρώτος από τον Απρίλιο του 2021 η πανδημία, έστω και με τις λιγότερο θανατηφόρες μεταλλάξεις, του Κορονοϊού θα διαρκέσει πάρα πολλά χρόνια οπότε και τα σωτηρία εμβόλια για την αντιμετώπιση του ήρθαν για να μείνουν.

https://spiroskagadis.blogspot.com/2021/04/blog-post_23.html?m=0

Όμως, αν κρίνουμε από την ανοδική πορεία των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών (Santa Claus Rally,) μετά το αρχικό αρνητικό σοκ, οι αγορές προβλέπουν τώρα πως η νέα λιγότερη θανατηφόρα μετάλλαξη του Κορονοϊού “Όμικρον” είναι πιθανόν να σηματοδοτήσει σε μερικούς μήνες του νέου έτους 2022 που πλησιάζει την αρχή του τέλους των αρνητικών  συνεπειών της πανδημίας του Κορονοϊού στις διεθνείς οικονομίες! 
Έτσι θα συμβεί και στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον όπου εμείς οι Έλληνες θα έχουμε μετά το πρόσφατο ρεκόρ της ανόδου του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) μας για το 2021 της τάξεως του +9,8% και μια άνοδο στην οικονομία μας κατά +5,4% το νέο έτος 2022 σύμφωνα με τα πρόσφατα αναλυτικά στοιχεία/προβλέψεις της Τράπεζας Πειραιώς! 

https://www.capital.gr/oikonomia/3603974/trapeza-peiraios-sto-9-8-i-anodos-tou-aep-to-2021

Όποτε, παρά τις επιθυμίες όλων όσων έχουν κάτι να κερδίσουν (χρήμα ή πολιτικά οφέλη) ποντάροντας σε μια τυχόν πτώση των οικονομικών δεδομένων μας η Ελληνική οικονομία αναμένεται να ξεπεράσει ξανά στο μέλλον ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, ακόμα και της κυβέρνησης, με τον εκρηκτικά μεγάλο ρυθμό ανόδου της! 
Γεγονός που θα είναι ακόμα πιο ευεργετικό για την, μεταξύ των πολλών άλλων, περαιτέρω ιστορική μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα, την άνοδο των μισθών των εργαζομένων μας και την επιτέλους λόγω της ανόδου του ΑΕΠ άκρως επιθυμητή μείωση του Εθνικού Χρέους μας σαν ποσοστό του ΑΕΠ που προβλέπεται ότι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια! 
Τέλος, εύχομαι σ’ όλους τους συμπατριώτες μας το οικονομικά, και όχι μόνο, ελπιδοφόρο νέο έτος 2022 που έρχεται να τους παρέχει προπαντός υγεία καθώς και την εκπλήρωση όλων των ονείρων τους! 

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται