Εγγραφές στη ΣΑΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς με τρεις ειδικότητες για το 2024-2025

spot_img

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2024 – 2025

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας σας ενημερώνει ότι για την Εκπαιδευτική περίοδο 2024 – 2025 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω ειδικότητες :

1.ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ *ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ*

2.ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

3.ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

  Σχετικά με την ειδικότητα «ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» οι απόφοιτοι αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες και μπορούν να εργαστούν ως βοηθοί Εργοθεραπευτή για άτομα κάθε ηλικίας με αναπηρίες ή δυσλειτουργίες στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής ή δυσκολίες στην κοινωνική συμμετοχή.

  Ειδικότερα μπορούν να εργαστούν σε : Νοσοκομεία (γενικά, ορθοπεδικά, παιδιατρικά, ψυχιατρικά), Δομές για ηλικιωμένους, Σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης , Ειδικά σχολεία , Βρεφονηπιακούς σταθμούς και νηπιαγωγεία ,  Κέντρα Διημέρευσης ΑΜΕΑ , Κέντρα αποκατάστασης , Δομές Κοινοτικής Ψυχικής Υγείας , Κέντρα Απεξάρτησης , Μ.Κ.Ο κλπ.

  • Η φοίτηση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.
  • Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι κάθε τύπου Λυκείου χωρίς όριο ηλικίας.
  • Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

  Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όλοι οι απόφοιτοι του Λυκείου που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις μπορούν να επιλέξουν την Σχολή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας και μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου.

  Επιπλέον γίνονται δεκτοί μετά από αίτηση τους για κατάταξη στο Γ΄ Εξάμηνο της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας» οι απόφοιτοι Βοηθών Νοσηλευτικής ΕΠΑΛ (ή πρώην ΤΕΕ Β΄ Κύκλου).

  Για οποιαδήποτε πληροφορία για την εγγραφή σας μπορείτε να επικοινωνείτε από σήμερα και όλη την θερινή περίοδο στο τηλέφωνο 2671025915 καθώς και στα 6972565517 & 6945611165 και στο  Emaildiek.gnk@1699.syzefxis.gov.gr

  Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

  Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

  spot_img
  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
  spot_img
  spot_img

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  spot_img
  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img