Αυτοψία Μητσοτάκη σε Δημοτικό της Καλλιθέας & η πρόσκληση από Κρητικιά για κεράσματα

spot_img

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην είσοδο του σχολείου, τον υποδέχθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μαζί με τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων αρμοδία για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής Σοφία Ζαχαράκη, επισκέφτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, πρώτη ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα σχολεία μετά την καραντίνα του κορονοϊού, τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020. Άνοιξαν τις πόρτες τους ξανά τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τα ειδικά σχολεία όλων των βαθμίδων. Οι μικροί μαθητές επέστρεψαν στο σχολείο με νέα δεδομένα στη διάταξη των αιθουσών, τον μέγιστο αριθμό μαθητών ανά τάξη, αλλά και τον τρόπο που θα κάνουν διάλειμμα. Η σημερινή ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην επεξήγηση των ειδικών οδηγιών του ΕΟΔΥ για τα μέτρα προσωπικής υγιεινής. Η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Όπως ισχύει ήδη και για τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές βαθμίδες, ο ανώτατος αριθμός μαθητών ανά τάξη είναι δεκαπέντε. Σε όλες τις σχολικές αίθουσες θα υπάρχουν αντισηπτικά και προβλέπεται καθαρισμός δύο φορές την ημέρα, ενώ οι αίθουσες θα αερίζοντ

Ο πρωθυπουργός μίλησε με τους μικρούς μαθητές που είχαν επίσης διάθεση για κουβέντα.

Απέναντι από το σχολείο έχει ένα μαγαζί με Κρητικά προϊόντα και μετά από πρόσκληση της ιδιοκτήτριας για κέρασμα ο κ. Μητσοτάκης πήγε και έφαγε κρητική γραβιέρα.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος στο newsit.gr, του διηγήθηκε ότι είχαν βρεθεί παλιότερα σε μια βάφτιση στον Αποκόρωνα και εκεί είχε γνωρίσει και τον πατέρα του τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗnewsit.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img