Ένωση Υπερίων: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ζερβού

spot_img

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το επιστημονικό – υποστηρικτικό προσωπικό του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ, καθώς επίσης και οι ωφελούμενοι Α.μεΑ. σας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους για τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου σας συζύγου και πατέρα των παιδιών σας.

Ο Γιώργος Ζερβός πράγματι, αναγνωρίζεται άλλωστε από όλη την τοπική μας κοινωνία, υπήρξε εξαίρετος ιατρός- επιστήμων, σωστός οικογενειάρχης αλλά και άνθρωπος με πηγαία αισθήματα φιλανθρωπίας και ευαισθησίας για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

Ευχόμαστε ο Θεός να απαλύνει τον μεγάλο πόνο σας, να σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσετε και το δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει ως Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου «Ο ΣΩΤΗΡ». Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα ήταν και μεγάλη επιθυμία του εκλιπόντος.

Εμείς ως Δ.Σ., επειδή θεωρούμε ότι το έργο που επιτελείτε είναι θεάρεστο αλλά συνάμα και πολύ σχετιζόμενο με το δικό μας έργο, θα είμαστε πάντα δίπλα σας, προκειμένου να συμπορευθούμε και να ενισχύσουμε με καλή συνεργασία τις προσπάθειές σας.

Η Πρόεδρος,  Σοφία Ζαφειράτου – Μαροπούλου                                               

Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας, Παρασκευή Κοντογιαννάτου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται