Χρέος του Δήμου Αργοστολίου είναι να έχει το Θέατρο ανοιχτό για τους πολίτες της Κεφαλονιάς: Όχι να βάζει λουκέτο & να θέτει εκβιαστικά διλήμματα

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Με αφορμή το κλείσιμο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου “Ο Κέφαλος” με απόφαση του Δημάρχου Αργοστολίου και αφού διαβάσαμε με προσοχή όλες τις σχετικές ανακοινώσεις, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο ότι η Κυβέρνηση που κατηγορεί είναι η ίδια που εκείνος δεν έπαψε προεκλογικά να ευχαριστεί για το πόσο πολύ έχει στηρίξει το Δήμο του και την Κεφαλονιά συνολικά. 

Κατά τα άλλα, είναι ξεκάθαρο ότι η νομοθεσία οφείλει να ισχύει για όλους το ίδιο και δεν είναι δυνατόν ένας μητροπολιτικός Δήμος να επιδιώκει έμμεσα ευνοϊκή μεταχείριση ή ακόμη χειρότερα να υπονοεί  ότι ένας άλλος Δήμος ευνοήθηκε. Με τέτοια πολιτική φιλοσοφία δεν διεκδικείς ανάπτυξη για τον τόπο σου και δεν εμπνέεις ασφάλεια στους πολίτες που σε εξέλεξαν Δήμαρχο. 

Όσον αφορά στο Δημοτικό Θέατρο, χρέος της Δημοτικής Αρχής είναι να το συντηρεί και να το έχει ανοιχτό για τους πολίτες της Κεφαλονιάς. Όχι να βάζει λουκέτο και να θέτει εκβιαστικά διλήμματα. 

Συνεπώς, αντί να ψάχνουμε για τα “κρεμαστάρια” της αλεπούς, ας θυμηθούμε τον Ηρόδοτο που έλεγε “να συμφωνούν τα λόγια με τα έργα”… Έτσι θα γίνουμε και πιο παραγωγικοί.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Με εκτίμηση, 

Γιάννα Κουλουμπή

Πρ. ΔΕΕΠ ΝΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Περιφερειακή Σύμβουλος “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε Νησί Ψηλά”

Ελβίρα Σταθάτου, 

Πρ. ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img