Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης: Απείχαν για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΜΗΣ:

ΑΠΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ

Στις 28.11.2023 η Δημοτική Αρχή Σάμης συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο όπου μεταξύ άλλων Θεμάτων ήταν το σοβαρό ζήτημα της Κυκλοφοριακής Μελέτης της Αγίας Ευφημίας και οι αντιρρήσεις –  ενστάσεις πολιτών στην υπό διαβούλευση Κυκλοφοριακή Μελέτη.   Η παρουσία των κατοίκων της περιοχής ήταν μαζική μέσα στην αίθουσα του Δ.Σ.   προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων το Δημοτικό Συμβούλιο ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, που προήλθε κύρια γιατί απείχαν και  οι 8  Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Σπαθή και 3 από τους 4 της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη»  του κ. Μιχάλη Γάκη.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Προφανώς η αποχή δεν ήταν τυχαία, αλλά προμελετημένη που εξυπηρετούσε σκοπούς, τους οποίους οφείλουν να εξηγήσουν στον λαό της περιοχής. Μάλιστα ενόψει της νέας Δημοτικής Περιόδου, αυτή η στάση παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και δείχνει τις προθέσεις τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Σάμης καταγγέλλει το γεγονός αυτό και στηλιτεύει την αντιδημοκρατική τους συμπεριφορά, την ασέβεια και την αδιαφορία τους απέναντι στους κατοίκους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του Δ.Σ.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση ζητήσαμε και απαιτήσαμε να γίνει ΑΜΕΣΗ εκ νέου σύγκληση του  Δημοτικού Συμβουλίου με τόπο συνεδρίασης την  Αγία Ευφημία.  Για να γίνει ενημέρωση των κατοίκων και να  ακουστεί η βούληση τους.

Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η κατασκευή Περιφερειακού Δρόμου που να παρακάμπτει τη διέλευση μέσα από το χωριό ώστε να λύσει οριστικά το πρόβλημα. Δεν θα δεχτούμε τίποτα λιγότερο από αυτό.

Καλούμε τον λαό να βγάλει τα συμπεράσματα του και να διεκδικήσει από τον Δήμο και την Περιφέρεια την άμεση  επίλυση του προβλήματος προς την παραπάνω κατεύθυνση.

                                                              01.12.2023

                                               Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου  Σάμης.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img