Στις 25/10 η 22η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ληξουρίου με οχτώ θέματα

spot_img

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

(άρθρο 11 παρ. 1 του Ν. 5043/2023)

Καλείστε να προσέλθετε στην 22η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί διά ζώσης στην αίθουσα Αθηνάς και Γερασίμου Τζουγανάτου (οδός Παπά Χαρ. Γραικούση) την 25η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1) Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. για την πράξη με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

2) Έγκριση της 15ης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (αρ. 196/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

3) Έγκριση της 16ης αναμόρφωσης – τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (αρ. 216/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

4) Έγκριση της 17ης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

5) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε άπορο δημότη
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

6) Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Ενίσχυση ερευνητικών υποδομών και πρόληψη σεισμικών καταστροφών» (Δράση / παρέμβαση 1.1.1.1 Ο.Χ.Ε., Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, έρευνας και καινοτομίας για την δημιουργία πόλων έλξης).
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

7) Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Ανάπτυξη δικτύων γνώσης αντιμετώπισης κινδύνων σεισμικών καταστροφών» (Δράση / παρέμβαση 1.1.1.2 Ο.Χ.Ε., Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, έρευνας και καινοτομίας για την δημιουργία πόλων έλξης).
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

8) Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Δράσεις ενημέρωσης του προσωπικού των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και των πολιτών» (Δράση / παρέμβαση 3.2.1.2 Ο.Χ.Ε., Αναβάθμιση δομών και υποδομών για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής).
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΜΙΝΑΡΗ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img