Τη Δευτέρα 31/01 η 2η τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ληξουρίου με 9 θέματα

spot_img

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 2η τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (άρθρο 10 παρ.1 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν.4682/2020(Α΄76) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 67 του Ν.4830/18-9-21 ΦΕΚ 169/τ.Α΄)  στην αίθουσα Αθηνάς και Γερασίμου Τζουγανάτου(οδός Παπά Χαρ.Γραικούση) την 31η Ιανουαρίου  2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00  προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω  θέματα:

 1. Σχετικά με αίτημα των εργαζομένων στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό «ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ» για την μετατροπή των συμβάσεων τους από Ι.Δ.Ο.Χ. σε Ι.Δ.Α.Χ. με δικαστική διεκδίκηση
  Εισηγητής: κ. Δήμαρχος
 2. Οριστική απόφαση ανταλλαγής τμημάτων ιδιοκτησίας Δήμου Ληξουρίου και Ιωαννίδου Ελευθερίας στην θέση «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» Δήμου Ληξουρίου
  Εισηγητής: κ. Δήμαρχος
 3. Αίτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ληξουρίου σχετικά με την διαχείριση του νερού στον Δήμο Ληξουρίου
  Εισηγητής: «Λαϊκή Συσπείρωση Ληξουρίου»
 4. Καθορισμός ανώτατου επιτρεπτού χρηματικού ορίου κλήσεων από όργανα των Ο.Τ.Α., που κάνουν χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για το έτος 2022
  Εισηγητής: κ. Δήμαρχος
 5. Έγκριση υψομετρικής μελέτης μεταξύ των Ο.Τ. 218-219-220 εντός ρυμοτομικού σχεδίου Ληξουρίου
  Εισηγητής: κ. Δήμαρχος
 6. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ληξουρίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση της Επιτροπής έγκρισης αιτημάτων σχετικών με την χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, για το έτος 2022.
  Εισηγητής: κ. Δήμαρχος
 7. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ληξουρίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων στην θαλάσσια περιοχή δικαιοδοσίας μας για το έτος 2022.
  Εισηγητής: κ. Δήμαρχος
 8. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ληξουρίου με τον αναπληρωτή του που θα συμμετέχει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Κεφ/νιάς και Ιθάκης» «ΑΠΟΠΛΟΥΣ»
  Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κ. Ντιουάνι
 9. Συγκρότηση Επιτροπής Εκτίμησης Αξίας Ακινήτων, καταλληλότητας και καταμέτρησης των προς αγορά ή μίσθωση ακινήτων: α) σύμφωνα με το νόμο 3463/2006 (άρθρο 186 παρ. 4 και 5) και β) το Π.Δ/γμα 270/1981 (άρθρο 7 παρ. 1).
  Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ  ΚΑΜΙΝΑΡΗ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται