Γιάννης Λυκούδης: Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος εφαρμόζει δύο μέτρα & δύο σταθμά με εκδικητικές ενέργειες έναντι όσων δεν τον υποστήριξαν στις εκλογές

spot_img

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Θέμα: Δήλωση του επικεφαλής της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» κ. Γιάννη Λυκούδη

Ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος  κάθε ημέρα που περνάει διολισθαίνει σε ένα επικίνδυνο δρόμο που απειλεί την κοινωνική συνοχή.

Επιδίδεται σε εκδικητικές ενέργειες έναντι όσων δεν τον υποστήριξαν στις πρόσφατες εκλογές και  ανταμείβει όσους τον υποστήριξαν, εξοφλώντας πολιτικά γραμμάτια.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

 Από τη μια στο όνομα της νομιμότητας μοιράζει πρόστιμα, ξηλώνει κατασκευές, χωρίς να δίνει το δικαίωμα στους επαγγελματίες να τις αφαιρέσουν μόνοι τους και μειώνει τους παραχωρούμενους χώρους σε επιχειρήσεις, με το πρόσχημα ότι θέλει να τους αποδώσει στους δημότες.

Από την άλλη «κλείνει τα μάτια» στην αυθαιρεσία των δικών του στελεχών, που καταλαμβάνουν παράνομα κοινόχρηστους χώρους, τοποθετούν σε αυτούς μόνιμες κατασκευές και διαλαλούν ότι «είναι του Δημάρχου» και δεν τους πειράζει κανείς. 

Τελευταίο δε ολίσθημα του Δημάρχου ήταν η εισήγηση στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου να παραχωρηθεί σε επιχειρηματία, πρώην πολιτικό αντίπαλο του, κοινόχρηστος χώρος 340 τ.μ. στην παραλιακή ζώνη του Αργοστολίου, (δηλαδή έκταση σχεδόν όσο ένα γήπεδο μπάσκετ!!!), εκεί που ακόμα εκτελούνται έργα (!!!). 

Ο Δήμαρχος έδειξε να βιάζεται τόσο για την απόδοση του χώρου, που ακολούθησε, κατά παράβαση κάθε τύπου, fast track διαδικασίες, καθώς ο διορισμένος από αυτόν Πρόεδρος του Δ.Σ. ζήτησε να εγκριθεί η εισήγηση, χωρίς καμία συζήτηση, σε συνεδρίαση διά περιφοράς!!!, με απαίτηση να ψηφιστεί σε 2 ώρες (!!!).

Κύριε Δήμαρχε αλλάξτε ρότα, γιατί η τακτική που ακολουθείτε, προκαλεί και διχάζει την κοινωνία μας και πιθανόν να οδηγήσει σε  μεγάλες εντάσεις από συνδημότες μας που νιώθουν πως αδικούνται.

Είναι καιρός να σταματήσετε τον κατήφορο που έχετε επιλέξει και να ακολουθήσετε τον ανηφορικό δρόμο της διαφάνειας στα οικονομικά του Δήμου  και της ίσης μεταχείρισης των δημοτών μας.

Γιάννης Λυκούδης

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ισχυρή Κεφαλονιά “

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img