Στις 28/06 η 22η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργοστολίου με 19 θέματα

spot_img

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

22ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Παρακαλείσθε, σύμφωνα με το άρθρο 67 Ν 3852 /10 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 74 Ν 4555/2018 και την παρ.1 άρθρου 11Ν 5043 /23 να προσέλθετε στην 22η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου) την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1) Επιχορήγηση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων Κεφαλονιάς» Εισήγηση: Αντιδήμαρχος Γεώργιος Τσιλιμιδός

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

2) Επιχορήγηση της Εθελοντικής ομάδας με την επωνυμία «Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ελειού-Πρόννων».
Εισήγηση: Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών.

3) Σχετικά με Διαγραφές Βεβαιωμένων Οφειλών.
Εισήγηση: Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών.

4) Λήψη απόφασης για δημοπράτηση αδιάθετων τμημάτων επί των καθορισμένων χώρων στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.
Εισήγηση: Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών

5) Έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβούλιου Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κεφαλονιάς & Ιθάκης σχετικά με την έγκριση του Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2019.
6) Έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβούλιου Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κεφαλονιάς & Ιθάκης σχετικά με την έγκριση του Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2020.
7) Έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβούλιου Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κεφαλονιάς & Ιθάκης σχετικά με την έγκριση του Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2021.

8) Έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβούλιου Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κεφαλονιάς & Ιθάκης σχετικά με την έγκριση του Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2022.

9) Έγκριση της αριθ 30/23 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου που αφορά την 1η Αναμόρφωση Προυπολογισμού Οικονομικού Έτους 2023 .
Εισήγηση : Δ/ νση Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου.

10) Έγκριση απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας & Ιθάκης που αφορά την «3η Τροποποίηση Προυπολογισμού Οικονομικού Έτους 2023.»
Εισήγηση : Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

11) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την «Τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Αργοστολίου.»
Εισήγηση : Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

12) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά την
«Εξέταση αιτήματος χορήγησης αδείας διέλευσης δικύκλου οχήματος από τον Πεζόδρομο της Κοινότητας Σκάλας Δ.Ε Ελειού – Πρόννων .
Εισήγηση : Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

13) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά την «Λήψη απόφασης σχετικά με το ωράριο λειτουργίας Μουσικής στα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Αργοστολίου.
Εισήγηση : Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

14) Έγκριση βραχυχρόνιας παραχώρησης χρήσης αιγιαλού και λουτρικών εγκαταστάσεων στην ακτή Πλατύς Γιαλός
Εισηγητής: Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

15) Εισήγηση για τον Ορισμό Υπολόγου Διαχειριστή και Υπεύθυνου Λογαριασμού της Πράξης με τίτλο : «Βελτίωση αστικού περιβάλλοντος πόλεως Αργοστολίου – Ασφαλτοστρώσεις οδών » του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με ενάριθμο έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του ΠΔΕ και με π/υ οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ (800.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Εισήγηση : Δ/νση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης .

16) Εισήγηση για την Ματαίωση Διάλυσης Σύμβασης κατόπιν αίτησης Αναδόχου με στοιχεία υπολογισμού της αποζημίωσης που αξιώνει για το έργο : «Δαπάνες για Κατεδαφίσεις, Καθαιρέσεις, Υποστυλώσεις Σεισμοπλήκτων Κτιρίων Λόγω του Σεισμού της 20ης Ιανουαρίου 2014 στις Περιφερειακές Ενότητες Κεφ/νίας και Ιθάκης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων».

Εισήγηση : Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσιος Μινέτος

17) Εισήγηση περί έγκρισης 6ης Παράτασης Εργασιών του Υποέργου (1) με τίτλο: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Ληξουρίου στην Κεφαλλονιά » της Πράξης με κωδ. Σ.Α. ΕΠ0221 (αρ. ενάριθμου έργου Κ.Α. 2017ΕΠ02210036), ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ιόνια Νησιά 2014-2020” με κωδ. ΟΠΣ 5004326.
Εισήγηση : Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσιος Μινέτος

18) Εισήγηση περί χορήγησης Αυτεπαγγέλτως από την Προισταμένη Αρχή 3ης παράτασης εργασιών εντός της Οριακής Προθεσμίας Εκτέλεσης του έργου : «Αποκατάσταση Ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αργοστολίου », (Εφαρμογή άρθρου 147-παρ. 4 Ν4412/2016, όπως ισχύει την 01-9-2021).
Εισήγηση : Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσιος Μινέτος.

19) Εισήγηση περί έγκρισης 2ης παράτασης εργασιών για το έργο :
«Αποκατάσταση Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Αργοστολίου .»
(Τ.Κ. Σκάλας Δ.Ε. Ελειού –Πρόννων )”.
Εισήγηση : Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσιος Μινέτος.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Της Δημοτικής Παράταξης «Κεφαλονιά νησί για Όλους.»

Θέμα : “Ενίσχυση της ΥΔΟΜ Αργοστολίου και χειρισμοί εν όψει της λήξης της προθεσμίας για την δόμηση στις παρεκκλίσεις εκτός σχεδίου.”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανδρόνικος –Νικόλας Βαλλιανάτος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img