Συνεχίζονται τα Art Weekends 2024 στο Art Studio EST του Κώστα Ευαγγελάτου

spot_img

“ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ”

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ART WEEKENDS 2024 ΣΤΟ ART STUDIO EST ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Συνεχίζονται με επιτυχία στο ART STUDIO EST- LA CHAMBRE, Πρατίνου 87, τα ART WEEKEDS που έχει διοργανώσει ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Φεβρ. 2024. 

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00 θα εκτεθεί νέα ζωγραφική η ενότητα “Ερωτικά στο γρασίδι του Φλεβάρη”, με ερωτικές, καρδιόσχημες συνθέσεις”.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στα πλαίσια των Art weekends παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής μικρών διαστάσεων, εικαστικές- συλλεκτικές εκδόσεις-λευκώματα με έργα και θεωρητικά κείμενα του, το Ημερολόγιο τέχνης- Art Calendar 2024 “Προεφηβικές συνθέσεις”, ζωγραφικά σχέδια και ποιητικές συλλογές στην ελληνική, γαλλική και αγγλική γλώσσα με εικονογραφήσεις του. 

Εκτίθενται παράλληλα κατασκευές και λίθινα μικρογλυπτά του καλλιτέχνη Ντάνυ Μαρτζόκα / Ramadan Margjoka, με ready-made συμβολικά, βιομορφικά σχήματα. Χαρακτηριστικά έργα με την συνδυαστική κατασκευή λίθινων καθώς και ξύλινων ή άλλων υλικών έτοιμων από την φύση.  Η ομαδική παράταξη των έργων στα οποία η πατίνα του χρόνου και οι  συνθήκες του περιβάλλοντος προσάπτουν επίσης θετικές αισθητικές γοητευτικές εκλάμψεις επιτείνει την ιδιότυπη αυθεντικότητα τους.ART STUDIO EST-LA CHAMBREΠΡΑΤΙΝΟΥ 87 (Πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 26 ΦΕΒΡ. 2024

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ. 

ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ (Με προσυνεννόηση): 12.30 – 16.00

Τηλ: 210 7294259, 6944621286

www.rodopicollection.blogspot.com

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img