Κλιματιστικά Stylish της Daikin – Εκεί όπου η καινοτομία συναντά τη δημιουργικότητα

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Η επιλογή κλιματιστικού μπορεί να αναβαθμίσει όχι μόνο το κλίμα αλλά και την αισθητική του χώρου μας. Η Daikin δημιούργησε τη σειρά κλιματιστικών Stylish για όσους θέλουν να συνδυάσουν καινοτομία και δημιουργικότητα για τη διαμόρφωση ενός ιδανικού κλίματος άνεσης στο σπίτι ή το γραφείο.

Η σειρά Stylish διακρίνεται για τη συμπαγή και λειτουργική σχεδίασή της, που είναι κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους, και είναι διαθέσιμη σε τέσσερις κομψούς χρωματισμούς. Ξεχωρίζει, επίσης, για τα τεχνολογικά της χαρακτηριστικά, όπως το φαινόμενο Coanda, που επιτυγχάνει βελτιστοποίηση της ροής του αέρα.

Τα πλεονεκτήματα της σειράς

Η σειρά Stylish περιλαμβάνεται στην κατηγορία premium κλιματιστικών της Daikin και προσφέρει επιπλέον οφέλη σε σχέση με άλλες κατηγορίες συσκευών:

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα
  • Ποιότητα αέρα

Χρησιμοποιώντας ηλεκτρόνια για την ενεργοποίηση χημικών αντιδράσεων με τα μόρια του αέρα, η τεχνολογία Flash Streamer απομακρύνει τα αλλεργιογόνα όπως η γύρη και οι μύκητες, απομακρύνει τις ενοχλητικές οσμές (καπνού, κατοικιδίων κ.α.) και προσφέρει καλύτερο και πιο καθαρό αέρα. Το σύστημα φίλτρων της Daikin διαθέτει ενσωματωμένη βούρτσα που τα καθαρίζει τακτικά και αυτόματα, ενώ έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια στους ιούς του αναπνευστικού και τον κορονοϊό.

  • Έξυπνος αισθητήρας θερμοκρασίας

Ένας έξυπνος αισθητήρας θερμοκρασίας υπολογίζει τη θερμοκρασία στις επιφάνειες του δωματίου με στόχο τη δημιουργία ενός ιδανικού κλίματος άνεσης. Μετά τον υπολογισμό της θερμοκρασίας του δωματίου, ο έξυπνος αισθητήρας θερμοκρασίας κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα σε ολόκληρο τον χώρο, αποφεύγοντας τις ζώνες όπου εκείνη τη στιγμή ανιχνεύεται ανθρώπινη παρουσία, και στη συνέχεια μεταβαίνει στη λειτουργία ροής θερμού ή ψυχρού αέρα προς τις αντίστοιχες περιοχές.

  • Αθόρυβη λειτουργία

Η σειρά Stylish χρησιμοποιεί έναν ειδικά σχεδιασμένο ανεμιστήρα για τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα επιτυγχάνοντας υψηλότερη ενεργειακή απόδοση (Α+++) σε χαμηλά επίπεδα θορύβου. Για την επίτευξη υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, η Daikin σχεδίασε έναν ανεμιστήρα που λειτουργεί ιδανικά μέσα στην πραγματικά συμπαγή εσωτερική μονάδα Stylish. Συνδυαστικά, οι καινοτομίες του ανεμιστήρα και του εναλλάκτη θερμότητας επιτυγχάνουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση σε επίπεδα θορύβου τα οποία είναι πρακτικά μη αντιληπτά. Η μονάδα λειτουργεί τόσο αθόρυβα, που σχεδόν ξεχνάτε ότι είναι εκεί.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img