Κριτική πελάτη για την πώληση των μεταχειρισμένων κοσμημάτων του

Κριτική για πώληση κοσμημάτων

Χωρίσαμε έπειτα από είκοσι τρία χρόνια γάμου, αφού το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ήταν αγεφύρωτο. Αφού χωρίσαμε πολιτισμένα και μοιράσαμε όλη την κοινή περιουσία μας, ηρεμήσαμε πραγματικά από τις επίπονες διαδικασίες και ο καθένας μας προσαρμόστηκε στη νέα του ζωή.

 Ήρθε ο καιρός, λοιπόν, να ξεφορτωθώ όλα τα παλιά μου κοσμήματα που μου είχε κάνει δώρο ο πρώην άντρας μου, στην πραγματικότητα ποτέ δεν μου άρεσε το γούστο του και οι επιλογές του. Τώρα πια μπορώ να έχω το δικό μου στυλ και σε ρούχα, αλλά και στα κοσμήματα μου, χωρίς να με κρίνει και να με καταπιέζει. Νιώθω ότι πραγματικά απελευθερώθηκα από τις αλυσίδες του παρελθόντος που με κρατούσαν καθηλωμένη. Μετά από διεξοδική έρευνα που έκανα στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να δω ποιο κατάστημα θα μου δώσει την καλύτερη τιμή για τα μεταχειρισμένα χρυσαφικά μου, κατέληξα στην αγορά χρυσού Παπαθανασίου.

Η διαδικασία ήταν η συνηθισμένη, δηλαδή ο αρμόδιος εκτιμητής, αποτιμάει το κόσμημα ανάλογα με τα καράτια του και με άλλους παράγοντες και προσφέρει μια τιμή για την αγορά του. Μόνο που στην αγορά χρυσού Παπαθανασίου εκτιμούν το κόσμημα συνολικά και παράγοντες όπως η παλαιότητα αλλά και το σχέδιο και η τεχνική κατασκευής, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να προσφέρουν ακόμα περισσότερα χρήματα Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την πρώτη κιόλας επαφή, αλλά ήθελα να παζαρέψω ακόμα περισσότερο την τιμή, μήπως μπορέσω να κερδίσω ακόμα περισσότερα χρήματα. Έτσι συνέχισα την έρευνα μου σε ακόμα περισσότερα καταστήματα ελπίζοντας ότι κάποιος άλλος εκτιμητής θα υπολογίσει κάποιους άλλους παράγοντες που εγώ δεν γνώριζα. Η έρευνα μου απέβη άκαρπη, οπότε επέστρεψα στην αγορά χρυσού Παπαθανασίου.

Ήξεραν από την αρχή ότι θα επιστρέψω σε αυτούς, αφού πραγματικά δίνουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και εκτιμούν τα κοσμήματα με τη συνολική τους εικόνα, πράγμα που δεν το κάνει κανένας άλλος επαγγελματίας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη, τόσο για την τιμή που πούλησα τα παλιά μου κοσμήματα, όσο και από την εξυπηρετικότητα τους και τη φιλική τους διάθεση.

Η πώληση χρυσού είναι το δεύτερο σκέλος που ασχολείται η επιχείρηση τους. Μοναδικά κομμάτια σε περίοπτη θέση που μπορούν να δελεάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Περίτεχνα , χρυσά κοσμήματα με κάποια από αυτά να έχουν και πολύτιμους λίθους που τα καθιστούν στα πολυτελή κοσμήματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο κόσμημα στη συλλογή της. Διαθέτουν πολύ μεγάλη συλλογή από όλων των ειδών τα κοσμήματα που στην τελική δεν μπόρεσα να αντισταθώ και ζήτησα να μάθω τις τιμές τους. Στο ειδικό τμήμα της επιχείρησης για την πώληση χρυσού, με ενημέρωσαν με απόλυτη διάθεση εξυπηρέτησης, πλήρως για τις προδιαγραφές του κάθε προϊόντος, αλλά και για τις υπόλοιπες πληροφορίες που ήταν απαραίτητες να γνωρίζω.

Όσες αντιστάσεις και να έχει κάποιος είναι αδύνατο να μην υποκύψει σε τέτοια κομψοτεχνήματα, πόσο μάλλον όταν είναι και τόσο οικονομικά. Τέτοια κοσμήματα, τόσο μοναδικά έργα τέχνης δεν βγαίνουν πλέον στα κοσμηματοπωλεία, έτσι λοιπόν αποφάσισα να αγοράσω ένα σετ κοσμημάτων που η ποιότητα τους είναι αξεπέραστη, σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα.

Μετά από τις συναλλαγές μου με το συγκεκριμένο κατάστημα, μπορώ να καταλάβω γιατί πρωταγωνιστούν στην αγορά και στην πώληση χρυσού, γιατί είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες που έχουν σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται