Αυτοκόλλητα ψυγείου και Αυτοκόλλητα πόρτας από το stickerman.gr

spot_img

Αυτοκόλλητα ψυγείου είναι η πρόταση του stickerman.gr για κάθε τύπο ψυγείου που θέλετε να του δώσετε μια νέα οπτική ή χρειάζεται ένα εξωτερικό φρεσκάρισμα σαν οικοσκευή. Το ντιζάιν των σπιτιών συνεχώς εξελίσσεται για να ομορφαίνει τους χώρους σας αλλά και για να τους κάνει πιο πρακτικούς. Το stickerman.gr όχι μόνο ακολουθεί αυτές τις εξελίξεις, αλλά πολλές φορές τις δρομολογεί, δημιουργώντας προτάσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού σας που καινοτομούν.

Στο stickerman.gr προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα νέες ιδέες, ώστε να καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες πριν καν προκύψουν. Έτσι και τώρα, ερχόμαστε με μία νέα πρόταση που λέγεται: αυτοκόλλητα ψυγείου. Είναι αυτοκόλλητα που προσαρμόζονται ακριβώς στις διαστάσεις του δικού σας ψυγείου, όποιες και αν είναι αυτές, και καλύπτουν ομοιόμορφα ολόκληρη την επιφάνεια, ώστε να δίνουν ένα ξεχωριστό και μοναδικό στυλ στην οικοσκευή σας. Τα αυτοκόλλητα ψυγείου έρχονται να δώσουν λύση σε φθαρμένες από την πολυκαιρισία ή από την χρήση επιφάνειες, που πλέον μετά την τοποθέτηση τους θα φαίνονται πραγματικά σαν καινούριες. Επιπλέον, με τα πολλά σχέδια που έχουμε άμεσα διαθέσιμα μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο και απαίτηση.

Εμείς σαν stickerman, που είμαστε απόλυτα ειδικοί στη διακόσμηση τόσο εσωτερικών, όσο και εξωτερικών χώρων θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε μονόχρωμα αυτοκόλλητα ψυγείου αν θέλετε απλά να δώσετε χρώμα στη κουζίνα σας ή να επιλέξετε κάποια άλλη από τις συλλογές μας που έχουν θέματα ζωγραφικής, μοτίβων ή ακόμα και vintage θεμάτων, ώστε να ενισχύσετε την υπάρχουσα αισθητική του χώρου σας.

Οι έλεγχοι που κάνουμε στα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα αυστηροί, και κατασκευάζονται με πλήρως ελεγμένα υλικά που σας εγγυώνται ότι τα αυτοκόλλητα ψυγείου δεν θα προκαλέσουν καμία φθορά στην συσκευή σας, αν κάποτε θελήσετε να τα αφαιρέσετε. Τόσο η τοποθέτηση τους στο ψυγείο σας, όσο και η αφαίρεση τους είναι μια ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία που είτε είστε εξοικειωμένοι, είτε όχι είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε.

Ένα άλλο προϊόν που στο stickerman.gr είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που διαθέτουμε είναι τα αυτοκόλλητα πόρτας. Για κάθε εσωτερική ή εξωτερική πόρτα του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, έχουμε και πολλές διαφορετικές προτάσεις που η γραφιστική μας ομάδα έχει φροντίσει με ιδιαίτερη προσοχή.

Για παράδειγμα, κάποιες από αυτές τις προτάσεις μας  είναι για τη κουζίνα σας αυτοκόλλητα πόρτας με φαγητά, για το παιδικό σας δωμάτιο παιδικά αυτοκόλλητα πόρτας, ενώ για την κρεβατοκάμαρα σας αυτοκόλλητα πόρτας με θέματα από τη ζωγραφική μέχρι vintage θέματα. Οι συλλογές μας και τα θέματα μας είναι τόσα πολλά που μια μικρή έρευνα θα σας πείσει ότι εργαζόμαστε σκληρά, ώστε να πραγματοποιούμε κάθε σας επιθυμία.

Η σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών μας έδωσε τη δυνατότητα να παράγουμε οι ίδιοι τα προϊόντα μας, έχοντας προμηθευτεί τα κατάλληλα μηχανήματα και έχοντας τους κατάλληλους, άριστα εκπαιδευμένους ανθρώπους στα κατάλληλα πόστα που δουλεύουν με όρεξη και φαντασία μπορούμε σαν stickerman.gr, να σας εγγυηθούμε ότι τόσο τα αυτοκόλλητα πόρτας αλλά και τα αυτοκόλλητα ψυγείου είναι απόλυτα άρτια κατασκευασμένα, ώστε η διακοσμητική τους πινελιά να μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο και να συνεχίζουν να σας παρέχουν χρώμα και ζωντάνια.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται