Κορονοϊός: Ποια καταστήματα παραμένουν ανοιχτά – Τελευταία ημέρα για πολλά καταστήματα

spot_img

Τελευταία ημέρα λειτουργίας «μέχρι νεωτέρας» είναι σήμερα για τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα λιανεμπορίου που δεν συνδέονται άμεσα με την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων, φαρμάκων και καυσίμων.

    Καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ρούχων και βιβλιοπωλεία είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επιχειρήσεων που θα κλείσουν αύριο, Τετάρτη, στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία κορωνοϊού, σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η ραγδαία εξάπλωσή του στην κοινότητα.

    Αντίθετα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς θα επεκταθεί το ωράριο των σούπερ μάρκετ ενώ ανοικτά θα παραμείνουν και τα φαρμακείας, οι τράπεζες, οι φούρνοι, τα κρεοπωλεία, τα μανάβικα, τα μίνι μάρκετ, τα περίπτερα και τα φαρμακεία.

  Κανονικά θα λειτουργούν και τα πρατήρια καυσίμων, τα συνεργεία αυτοκινήτων, οι τράπεζες, οι υπηρεσίες κούριερ, τα pet shop, τα καταστήματα γεωργικών προϊόντων και καταστήματα επισκευής, όπως οπτικά και καταστήματα κινητής. Ο αναλυτικός κατάλογος αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα σήμερα.

  Ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και θα είναι ανοικτά και τις Κυριακές για παράδοση κατ’ οίκον.

ΠΗΓΗlifo.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img