Επιμελητήριο | directmarket.gr: Προσφέρει ηλεκτρονικό ράφι προϊόντων & υπηρεσιών

spot_img

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας – Ιθάκης,προσφέρει Ηλεκτρονικό ράφι προϊόντων και υπηρεσιών στην  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.directmarket.gr, η οποία προβάλει ήδη 1.500.000 προϊόντα και 1550επιχειρήσεις και είναι διαθέσιμη για όλους τους επιχειρηματίες του νομού.  Παρέχεται η δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα) ή και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταστήματος που μπορεί και να μετασχηματίσει μέσω ενός απλού banner, την ιστοσελίδα κάθε επιχείρησης σε e-shop, αν δεν διαθέτει δικό της.  Η κάθε τοπική επιχείρηση αποκτά «βιτρίνες προϊόντων» που τις διαχειρίζεται η ίδια, με ακριβώς ίδιο περιεχόμενο τόσο στην Τοπική Αγορά Κεφαλληνίας – Ιθάκης όσο και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντωνwww.directmarket.gr που αποτελεί και το μοναδικό Ελληνικό e-Mall σήμερα. 

Επίσης, αν έχετε δικό σας e-shop τα προϊόντα σας μπορούν να ανεβαίνουν αυτόματα μέσω XML και στις 2 ηλεκτρονικές αγορές.  Με τους τρόπους αυτούς η επιχείρηση αποκτά ουσιαστικά πολλά κανάλια πώλησης και προβολής των προϊόντων σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα προσφέρεται ειδική εφαρμογή υπολογισμού μεταφορικών και πληρωμών για την Ελλάδα και το Εξωτερικό με πλήθος ρυθμίσεων που θα καλύψουν κάθε εμπορική πολιτική ενώ όλες οι δυνατότητες διαχειρίζονται αποκλειστικά και μόνο από την επιχείρηση που συμμετέχει.

Παράλληλα υπάρχει η ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη Filoxeno.com η οποία απευθύνεται στα ξενοδοχεία και καταλύματα αλλά και σε όλες τουριστικές επιχειρήσεις: εστιατόρια, καφέ, τουριστικά γραφεία, δραστηριότητες και επιχειρήσεις με προϊόντα λιανικής. Μέσω της Πανελλαδικής Τουριστικής Πύλης  www.filoxeno.com η επιχείρηση προβάλλεται στην παγκόσμια αγορά σε 8 γλώσσες και επιτυγχάνεται η προβολή των προϊόντων ή υπηρεσιών της σε πάρα πολλούς εν δυνάμει πελάτες. 

Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Ηλεκτρονικό Ράφι και γίνετε μέλος του Directmarket.gr  εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πελάτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και παράλληλα προβληθείτε και στο Filoxeno.com. Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop) και απογειώστε τις πωλήσεις σας.  Στηρίζουμε ουσιαστικά τις Τοπικές επιχειρήσεις πραγματοποιώντας εφικτή την προβολή ή διάθεση προϊόντων κατευθείαν στον τοπικό ή απομακρυσμένο καταναλωτή αλλά και τον επισκέπτη-τουρίστα εύκολα και γρήγορα. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε. 

Σταύρος Σπαθής 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αποκτήστε δωρεάν Ηλεκτρονικό Ράφι/Κατάστημα Προβολής Προϊόντων, & Επιχειρήσεων στη Νέα Πανελλαδική Πύλη Ηλεκτρονικής Βιτρίνας και  Εμπορίου www.directmarket.gr που διασυνδέεται με την Πανελλήνια Τουριστική Πύλη www.filoxeno.com αλλά και με την Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά της Κεφαλληνίας και της Ιθάκης του Επιμελητηρίου μέσω της ιστοσελίδα www.eeki.gr.

Δηλώστε Συμμετοχή με έναν από τους παρακάτω τρόπους***:

1.Μέσω απευθείας εγγραφής στη σελίδα www.directmarket.gr στο επάνω μενού Εγγραφή και τις επιλογές: Δημιουργήστε ΚατάστημαΕγγραφήκαι συμπληρώστε τη Φόρμα ΕγγραφήςΕάν έχετε όλα τα προϊόντα σας σε XML αρχείο (όσα και νάναι), στείλτε μας και το link ή το αρχείο με email. Μόλις τα ανεβάσουμε θα σας ρωτήσουμε ποια συχνότητα ανανέωσης επιθυμείτε για να την προγραμματίσουμε ώστε να ανεβαίνουν αυτόματα από εμάς.
2. Στο Portal του Επιμελητηρίου          www.eeki.gr  κάνοντας κλικ στο εικονίδιο: Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων και μετά στο: Ξεκινήστε στο δικό σας κατάστημα, και τέλος: συμπληρώνοντας την Φόρμα Εγγραφής
 
3. Τηλεφωνώντας ή στέλνοντας email στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς – ΙθάκηςΤηλέφωνα: 2671026190 & 2671022253Email: chamberk@otenet.gr
4. Τηλεφωνώντας στην ανάδοχο εταιρεία Knowledge 2610452820 Δευ-Παρ 9:00-17:00 ζητώντας το Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς ή στέλνοντας email στο info@directmarket.gr

***= Για την προβολή σας στο www.filoxeno.com, κάντε εγγραφή και ανεβάστε υλικό για την επιχείρηση σας στα Ελληνικά και Αγγλικά. Αν σας προβάλουμε ήδη ακολουθήστε  την διαδικασία Ανάκτησης για να αναλάβετε πλήρως και μόνο εσείς την διαχείριση της προβολής σας.

Οι συνεργάτες μας και οι τεχνικοί υπεύθυνοι θα σας βοηθήσουν και θα σας εκπαιδεύσουν στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για όσο το χρειάζεστε.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε και στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς – Ιθάκης ή την ανάδοχο εταιρία.

2020-Kefalonia-IthakiMarket-promo-ΠΜ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img