Ο Σύλλογος “Πρόνησος” φροντίζει τώρα τις αδέσποτες γάτες του Πόρου Κεφαλονιάς (εικόνες)

spot_img

Ο Σύλλογος “Πρόνησος” φροντίζει τώρα τις αδέσποτες γάτες του Πόρου Κεφαλονιάς! 

Μια υπέροχη πρωτοβουλία που τέθηκε σε άμεση εφαρμογή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” είναι οι εικονιζόμενες ποτίστρες και ταΐστρες για τις αδέσποτες γάτες τις περιοχής μας! 

Η ιδέα της αξιόλογης αυτής πρωτοβουλίας, που αποδεικνύει σ’ όλους πως στις ημέρες μας υπάρχει ακόμα η ανθρωπιά και η φιλοζωία, είναι της δραστήριας Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου “Ο Πρόνησος” Ασπασίας Σεριάτου! 

Όπως μας είπε η Πρόεδρος Ασπασία Σεριάτου το καλοκαίρι έβλεπε τους τουρίστες και ντόπιους να πηγαίνουν στις αδέσποτες γάτες τροφή και σκέφτηκε πως όταν έρθει ο χειμώνας πολλά από τα μικρά αυτά ζώα θα χαθούν χωρίς τροφή και νέρο. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Έτσι, τοποθετήθηκαν σε δύο σημεία του Πόρου, κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 (πρώην τένις κλαμπ) και κοντά στο στενό του Πόρου, ποτίστρες και ταΐστρες με την προοπτική να τοποθετηθούν σε δυο ακόμα σημεία στο Λιμάνι και την περιοχή Λεύκες του Πόρου! 

Πολλοί κάτοικοι του Πόρου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτή την φιλοζωική πρωτοβουλία και πηγαίνουν τρόφιμα στις αδέσποτες γάτες μας! 

Οπότε, παρακαλούμε τους κατοίκους και φίλους του Πόρου Κεφαλονιάς να προσέρχονται στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου στο κτήριο της Κοινότητας Πόρου με τις ευγενικές προσφορές τους σε ξηρά τροφή για γάτες. 

Τέλος, παρακαλούμε να μην τοποθετούνται μαγειρεμένα τρόφιμα καθώς μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα ζώα και κονσέρβες γιατί μένουν εκτεθειμένα για πολύ ώρα και προσελκύουν έντομα! 

Σπύρος Καγκάδης

ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img