Βίντεο: Καρέ – καρέ η διάσωση ναυαγών από ιστιοπλοϊκό ανοιχτά της Καρύστου

spot_img

Το πλοίο «Aqua Blue» της εταιριας Sea jet που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Λαύριο – Χίος, Αγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα διέσωσε  ακυβέρνητο ιστιοπλοϊκό σκάφος. Το περιστατικό σημειώθηκε ανοικτά της Καρύστου.

Με εντολή του λιμενικού σώματος το Aqua Blue πηγε κατευθείαν για να περισσυλέξει τους ανθρώπους. Το πλοίο πλεύρισε το ισιτιοπλοϊκό που στο βίντεο φαίνεται να είναι ακυβέρνητο και παρέλαβε του διασωθέντες. Οι επιβάτες για να επιβιβαστούν στο πλοίο είχαν πρώτα μπει στο φουσκωτό διάσωσης («ντίνγκι») που ήταν δεμένο πίσω από το ιστιοπλοϊκό.

Αφότου πραγματοποιήθηκε η περισυλλογή από το πλοίο, κατέφθασε το Λιμενικό, το οποίο παρέλαβε τους ναυαγούς.

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν από το πλοίο στο σκάφος τουΛιμενικού με μια λάντζα η οποία έσπευσε στο σημείο μαζί με το σκάφος του ΛΙμενικού.

Στις 18:00 έληξε η διάσωση. Η περιοχή που εκτυλίχθηκε το συμβάν, είναι  ανάμεσα στο Λαύριο και στην Κάρυστο.

Η στιγμή της διάσωσης: Στα επόμενα τρία βίντεο φαίνεται το «Aqua Blue» που έχει πλευρίσει το ιστιοπλοϊκό και παραλαμβάνει τους επιβάτες του ιστιοπλοϊκού.

Στα επόμενα δύο βίντεο φαίνεται η στιγμή κατά την οποία οι  διασωθέντες μεταφέρονται από τη λάντζα στο σκάφος του Λιμενικού

Στα επόμενα δύο βίντεο φαίνεται το ιστιοπλοϊκό, πριν τη διάσωση, που πλέει ακυβέρνητο. Οι επιβάτες μεταφέρονται στο φουσκωτό διάσωσης («ντίνγκι») που είναι δεμένο πίσω από το ιστιοπλοϊκό

Στο τελευταίο βίντεο φαίνεται το σκάφος του Λιμενικού που σπεύδει στην περιοχή

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται