Επίσκεψη νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων στον Δήμαρχο Αργοστολίου

Επίσκεψη νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, στον Δήμαρχο Αργοστολίου

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, υποδέχθηκε την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2026 στο Δημαρχείο τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχο κ. Νεκτάριο Θεοδωράκο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Πύραρχος κ. Χρήστος Σπυρίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και η κοινή βούληση για την περαιτέρω ενίσχυσή της.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη συντονισμένης δράσης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών, ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Θεοδωράκο, καλή επιτυχία και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του.

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img