Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Διονύση Στανίτσα για το αξίωμα του Δημάρχου Ιθάκης

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΝΙΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Αγαπητές/οι συμπολίτισσες/συμπολίτες,

με την επιστολή αυτή θέτω εκ νέου τον εαυτό μου στην κρίση σας. Προσβλέπω, τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου να σταθούμε δίπλα σας, αρωγοί στις ανάγκες σας, στις αγωνίες σας, στις φιλοδοξίες σας αλλά και στις ανησυχίες σας για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια, ως δημοτική αρχή προσπαθήσαμε σκληρά για να κάνουμε τα «σημαντικά», εκείνα που θα εξυπηρετήσουν και θα εξυπηρετούν εσαεί το κοινό συμφέρον. Δεδομένων όμως των συνθηκών, τα «σημαντικά» ήταν «πολλά» και χρειάστηκε για την αντιμετώπισή τους να αντιπαλέψουμε παθογένειες, νοοτροπίες, συνήθειες, συμπεριφορές που έρχονταν από το παρελθόν και, προφανώς, δεν θα μπορούσαν να διαμορφώσουν το μέλλον. Το μέλλον που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας. Με την βοήθειά σας, την βοήθεια όλων των Ιθακησίων μεταστρέψαμε εν τέλει την κάθε δυσκολία σε ευκαιρία! Και τα καταφέραμε!
Πετύχαμε πολλά. Ενίοτε και με λάθη. Αλλά και αυτά δεν μας κατέβαλαν! Δεν μας απογοήτευσαν! Δεν μας έκαμψαν και, κυρίως, δεν μας ξεστράτισαν από τον στόχο μας! Αντιθέτως: μας δίδαξαν και μας ενδυνάμωσαν! Έμπειροι πλέον, δυνατοί, αποτελεσματικοί, με πίστη στις δυνατότητες όλων σας, με ήθος, όραμα, συνέπεια και γνώση θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την αναβάθμιση των συνθηκών της διαβίωσής μας.

Φίλες και φίλοι,
σας καλώ να συνεχίσουμε… ΜΑΖΙ! Για να μορφοποιηθεί ριζικά και καθοριστικά το οικονομικό και το αναπτυξιακό μοντέλο του δήμου, η λειτουργία του, αλλά και για να αναβαθμιστεί ο ρόλος που πρόκειται να διεκδικήσει, ενόψει των μεγάλων αλλαγών που έρχονται και των μεγάλων ευκαιριών που αναδύονται. Για όσα πετύχαμε και για όσα πλέον διεκδικούμε δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για μαθήματα, για πειραματισμούς, για ιδεολογικές «κορώνες» και, βεβαίως, για θεωρητικούς αναστοχασμούς.
Αντιμέτωποι με τον ρεαλισμό, εκείνο που χρειάζεται είναι να συνθέσουμε τις όποιες διαφορετικές απόψεις στην προοπτική της συνεργασίας, της συμμετοχής, στην προοπτική της ατομικής και της συλλογικής προκοπής.
Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα για μία νέα προγραμματική συμφωνία! Για ένα νέο σύγχρονο σχέδιο που θα εδράζεται μεν στις κατακτήσεις μας, αλλά στις εξειδικεύσεις του απαιτεί ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες, ακόμη πιο γενναίες αποφάσεις, ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό και, οπωσδήποτε, συνέχεια και συνέπεια. Γι’ αυτό και πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο όραμα! Για να γίνει το όραμα, πράξη!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Συνεχίζουμε…ΜΑΖΙ!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Γερ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ιθάκης Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού “ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img