Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης (σκληρές εικόνες)

spot_img

Ενα συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας, δείχνει καρέ-καρέ την επίθεση με τσεκούρι που έκανε ο 45χρονος άνδρας στην ΔΟΥ Κοζάνης, τραυματίζοντας 4 υπαλλήλους, εκ των οποίων τους δύο σοβαρά.

Στο βίντεο φαίνεται η είσοδος του δράστη στην ΔΟΥ. Τίποτα δεν προδίδει τι θα ακολουθήσει. Ο άνδρας με τη γενειάδα και το σάκο, πηγαινοέρχεται στον διάδρομο της εφορίας. Κάποια στιγμή, ανοίγει μια πόρτα και αρχίζει να χτυπά ανελέητα με το τσεκούρι μια υπάλληλο. Οι συνάδελφοί της αρχίζουν και τρέχουν αλλόφρονες για να ξεφύγουν.

Ο δράσης συνεχίζει απτόητος και με μανία. Βρίσκει άλλη μια εφοριακό και της επιτίθεται με μανία και καταφέροντάς της αλλεπάλληλες τσεκουριές. Επικρατεί αλλοφροσύνη.

Λεπτά αργότερα, ο θαρραλέος προϊστάμενος της ΔΟΥ, σπεύδει και προσπαθεί να σταματήσει τον οπλισμένο με τσεκούρι δράστη. Ακολουθούν εναγώνια λεπτά πάλης. Στην πορεία άλλοι δύο σπεύδουν σε βοήθεια του προϊσταμένου και καταφέρνουν να το ακινητοποιήσουν.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Δείτε το βίντεο – Προσοχή: Σκληρές εικόνες

O 56χρονος υπάλληλος της Εφορίας φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το μάτι της από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img